maandag 8 augustus 2011

Geboortecadeautje en een kaartje

Vorige week is een collega van mij bevallen van een zoontje. We hadden allemaal een leuk cadeautje gekocht en alles in één grote mand gedaan. Vandaag hebben we het haar gegeven toen we de kleine gingen bewonderen. Ik heb een rompertje gegeven, maar dat is natuurlijk maar saai, dus heb ik er een cadeautasje omheen gemaakt. Ik heb de naam van de kleine (Melle) er nog bijgezet, maar deze foto is van daarvoor (helaas even vergeten daarna nog een foto te maken...)

En een close-up:

Daarnaast zijn we met "ons" een weekendje weggeweest naar Valkenburg/ Maastricht afgelopen weekend. Het was weer een supergeslaagd weekendje. Voor dit weekend en voor vele andere uitjes regelt Angélique vaak heel veel dingen. Om haar te bedanken hebben we haar het weekend een cadeaubon gegeven, daar moest natuurlijk wel even een kaartje omheen:

En ook hier een close-upje van:

Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine

4 opmerkingen:

Hetty zei

Wat ontzettend lief zeg!!

Angélique zei

Wat is dat kadotasje ook lief zeg! En ja die kaart ..... ik ben er nog sprakeloos en verlegen van!! Echt zo super leuk!! Dit had ik totaal niet zien aankomen, maar ik vind het wel super leuk! Ik ga gewoon op dezelfde voet verder, want het wordt zeker gewaardeerd. Leuk, leuk, leuk!!!

Kus
Angélique

miriam zei

Wat een lief kadotasje heb je gemaakt en een prachtige kaart
gr miriam

Petra zei

Je kadotasje is echt schattig geworden en je kaartje voor Angelique is ook helemaal leuk! Het kleuren van het jurkje is echt supergoed gelukt.
Liefs Petra