donderdag 14 mei 2009

Een berichtje uit Miami

Hallo allemaal, hier even een kort berichtje uit Miami. We zijn vanavond rond 17:30 uur(Amerikaanse tijd) aangekomen in Miami.
De reis is op zich goed verlopen, maar jemig wat is het een lange zit.... en dan heb ik nog korte pootjes. We zaten met een groot gedeelte van de groep bij elkaar dus dat was wel heel gezellig! Oh ja we zaten ook nog gezellig bij Frans van Deursen (In de Vlaamsche pot/ de hoofdprijs) in hetzelfde vliegtuig... lachen toch!

Toen we aankwamen hadden we vrij snel de koffers en de douane controle ed ging ook allemaal heel snel. Daarna hebben we kennisgemaakt met onze gids, David. En toen op naar het hotel.

Rond 20:00 uur zijn we met een gedeelte van de groep nog even wat wezen eten bij een tentje hier in de buurt. Het was lekker en gezellig! Zo tegen 22:30 uur (eigenlijk half 5 's morgens dus) kwamen we terug in het hotel. Het hotel waar we nu zitten blijven we overigens niet, we vertrekken morgen naar Orlando (en daar blijven we 2 dagen/ 3 nachten).

Ik heb nog niet heel veel foto's gemaakt, maar hieronder in ieder geval even het bewijs dat ik echt in Miami zit:


Bedankt voor het kijken op mijn blog en als ik in Orlando weer zo'n super internet verbinding heb, dan laat ik zeker snel weer van me horen!

Groetjes, Martine

4 opmerkingen:

Marjolein zei

Fijn dat je goed bent aangekomen!

Lekker genieten!!

Rita Bongers zei

Geniet ervan! Dit klinkt allemaal al goed. We blijven je volgen.

Groetjes Rita

Marga zei

Leuk om wat van je te horen. Heel veel plezier daar :)

Petra zei

wat duurt de vlucht lang he.... Maar nu ben je er echt!! Veel plezier en ik hoop dat je beter met het tijdsverschil om kunt gaan dan ik...
Geniet!!!
Liefs Petra