zondag 3 mei 2009

Big 30 party

Vrijdag 1 mei ben ik 30 geworden, ik moest gewoon werken die dag en ik heb gisteren mijn Big 30 Party bij pap en mam gehouden. Het was ontzettend gezellig en erg druk (goed dat ik het niet thuis gevierd heb, zoveel mensen kan ik echt niet kwijt).

Ik ben ook super verwend. Ik heb onder andere 30 scrapcadeautjes gekregen. Veel cadeaubonnen (altijd leuk) en ook nog wat dollars (super idee natuurlijk, ik vertrek immers volgende week woensdag naar Florida!). Ook Sebas, Mara en Belle hadden een leuk cadeau gemaakt, een slinger met 30 gescrapte/ versierde vlaggetjes. En Thomas en Pieter hadden 30 bloemen gescrapt/ versierd. Leuk he!

Het feestvarken met de 30 scrapcadeautjes:


Nadat 's middags de hele familie ongeveer geweest was, kwamen 's avonds nog wat volleybalvrienden. Zij wilde mijn 30ste verjaardag niet ongezien voorbij laten gaan en ze hadden vanalles voorbereid. Het werd een scrapping around feestje!! Er kwam een groot canvas doek tevoorschijn en door middel van dobbelen werden er 5 teams van 2 mensen gevormd. Deze teams kregen allemaal een thema en wat spullen. Hiermee mochten ze dan een deel van het doek gaan bescrappen! De thema's waren onder andere vakantie en de oude doos. Toen gingen ze allemaal aan de scrap (erg leuk, zelfs mijn vader deed mee!!!)

Hieronder een impressie van dit leuke idee:

En het resultaat, met handtekeningen van de makers:


Al met al een super geslaagd feestje.

En inmiddels is het alweer zondagmiddag en duurt het nog maar 10 dagen voordat ik naar Florida ga. Ik hoef nog maar 5 dagen te werken!

Thanks for stopping by!

Groetjes, Martine

6 opmerkingen:

Petra zei

super verslagje van de dag van gister! Het was heel gezellig, en dat canvas doek is echt leuk geworden hé? Heb je er wel plek voor?
Liefs Petra

Marga zei

Gewéldig zeg! Wat een superverjaardag heb jij gehad :) Ontzettend leuk idee van dat canvas bescrappen met zijn allen!
Liefs,
Marga

Tamara zei

wat super leuk martine!! nogmaals gefeliciteerd!! xx Tamara

Maarten zei

Leuk Stukkie. Resultaat is mooier geworden dan we hadden ingeschat.

wat zal die mooi in de woonkamer staan.


Maarten

Angélique zei

Wat een super leuke dag heb jij gehad en wat een gaaf idee van dat doek. Het is wel heel leuk geworden.

Groetjes Angélique

Je@net zei

Gefeliciteerd met je verjaardag Martine! En wat een super leuk feestje heb je gehad zeg!! Geweldig gaaf idee met dat canvas!