maandag 13 april 2009

Spring time, happy time

Heerlijk zo'n extra vrije dag met pasen! Dus ik ben lekker aan het scrappen gegaan. Ik had nog een erg leuke foto liggen van Belle, Sebas en Mara. Deze foto hebben we genomen toen ik vorige week zondag met Petra en de kids naar opa en oma ben wezen lopen. De zon scheen zo heerlijk en de kids willen dan best wel even poseren voor een leuke foto. Ik heb papier gebruikt van Jillibean soup, dat is zulk leuk papier! De letters en de bordersticker aan de zijkant zijn van Bo Bunny, maar ik vond het hier goed bijpassen.

Hierbij het resultaat:


En nog twee detailfoto's natuurlijk:Zaterdag zijn we wat gaan drinken en eten met een deel van de reisgenoten voor onze Floridareis! Wat was het gezellig!!!! Dat beloofd heel veel goeds!! En nu ik het toch over Florida heb, het is vandaag nog precies een maand. En dan te bedenken dat Angélique en ik al 5 maanden van te voren hebben geboekt! Het gaat nu echt zo snel! En oh wat heb ik er zin in! Zaterdag ook nog leuke zomerkleding gekocht en een nieuwe bikini!! Echt heel leuk!

Thanks for stopping by en een fijne 2de paasdag verder!

Groetjes, Martine

4 opmerkingen:

ScrapEnjoy zei

Wat een leuke koppies zo bij elkaar, super lootje geworden.

Petra zei

Heb jij wel al tijd gehad voor deze foto!!!! Deze papiertjes, liggen hier ook al klaar voor deze foto... Ik had dezelfde cmbinatie in gedachte... Ze kleuren er echt heel goed bij!
Je lay-out is echt super geworden!
Liefs Petra

EllenD zei

Vind het een heel mooi lootje! En een hele lieve foto zeg!!
Groetjes Ellen

Hanneke zei

Gave LO, super dat JBS papier he?!

xoxo