woensdag 9 februari 2011

Scrapweekend 2011, mijn productie :)

En daar zijn ze dan eindelijk de foto's van mijn layouts en mijn kaartje die ik tijdens het scrapweekend gemaakt heb. Het was maandag en dinsdag voor en na het werk steeds te donker om goeie foto's te kunnen maken, vandaar dat ik ze nu pas kon maken.

Alle layouts zijn voor de kwartaalchallenge van de Scrapotheek. Daar ben ik dan ook bijna mee klaar en het is pas begin februari! Schiet dus lekker op. Ik heb er echt heerlijk veel inspiratie van gekregen.

Deze kennen jullie al, maar ik wilde hem toch nog een keer laten zien met detailfotootjes erbij (en ik heb de datum erbij gezet -zie laatste detailfoto-, dus hij is toch anders!). Deze layout hoort bij de opdracht "lift van maart":


Deze layout heb ik zondagochtend gemaakt en hoort bij de opdracht, gebruik (een deel van) de songtekst, against all odds van Phil Collins:

Deze layout heb ik zaterdag avond laat nog gemaakt, deze hoort bij de opdracht, gebruik de kleuren geel, aqua, wit en zwart:

Deze layout heb ik zaterdagmiddag gemaakt. Er was een opdracht, gebruik papier van Scribble Scrabble.

Deze layout heb ik zaterdagochtend gemaakt. De opdracht hiervoor was: scrap je lievelingsfoto van 2010. Nou heb ik meerdere lievelingsfoto's en ook nog eens van mijn lievelingsreis van 2010! Dus vandaar deze layout met 7 foto's erop:

Vrijdagavond na het eten heb ik ook al een layout gemaakt. Hierbij was de opdracht gebruik papier van het merk Scrap within Reach... het merk was mij onbekend en ik heb er ook echt mee lopen stoeien. Het is zo somber papier, maar gelukkig had Jannie op de foto een rode sjaal om. Met wat extra rode accenten vond ik hem nog best aardig gelukt!

Zaterdagavond (of was het al nacht??) heb ik ook nog een kaartje gemaakt. Dit is hem geworden, lekker met oililly kleurtjes:Zoals jullie zien was het een behoorlijk productief weekend. Daarnaast was het ook nog eens supergezellig! Het volgende weekend is dan ook alweer in de planning!
Bedankt voor het kijken! Groetjes, Martine

11 opmerkingen:

Angélique zei

Wat zijn ze gaaf geworden. Die van die zonsopgang is ook super en die van Amerika is heel vrolijk en die foto van jou en Jannie, echt gaaf! Kortom, ze zijn weer echt heeeeel goed gelukt. En dat kaartje, schattig!!!! Is ie voor mij, hi, hi, hi!!! Grapje!!!

Kus
Angélique

Chantal zei

Je bent echt super productief geweest. Super lootjes allemaal, je kleurgebruik vind ik altijd zo gaaf (maar dat had ik al gezegd). Het was super gezellig het weekend!
groetjes,
Chantal

Petra zei

Leuk om ze te zien! Ze zijn echt heel mooi geworden! Dat lootje van jou en Jannie is zo heel stijlvol geworden... En dat kaartje midden in de nacht haha... Zelfs toen had je blijkbaar nog inspiratie!!!

Liefs van Petra.

Margot zei

supergaaf allemaal, vooral die sunset lo vind ik echt prachtig!

*~*Saskia*~* zei

Wauw nu staan ze er wel allemaal op, een paar had ik al gezien, maar ze zijn erg mooi geworden.

Ook die foto van het scrapbookweekend heb je mooi weg gescrapt. Gave LO's hoor!

sylvana zei

Geweldige gave lo's heb je gemaakt.
Geweldig zo'n weekend.

Jannie zei

WAUW, wat heb je weer veel leuke lootjes gemaakt (met een persoonlijke voorkeur voor 1 bepaalde ;-))
En wat heb je onze Amerika-rondreis leuk verwerkt!
Helemaal super!

Liefs,
J.

Petra zei

Ze zijn allemaal leuk, maar ik heb toch wel mijn voorkeur: ik vind je Paradise lay out helemaal te gaaf!!
En wat was het leuk he, ik ben blij dat we ons al hebben opgegeven voor het volgende weekend:):)
liefs Petra

sam zei

wauw wat heb je een hoop gemaakt! erg mooie lo's! en ook erg leuk kaartje!

Marjolein zei

Gaaf!!! Had natuurlijk al heel wat gezien :) Maar nu even op m'n gemak gekeken :) Al zijn ze in het echt veeel mooier.
Het weekend was super gezellig :)

Liefs,
Marjolein

* Daniëlle * zei

Lekker produktief geweest. Die van de rondreis vind ik geweldig!