zondag 31 januari 2010

Big Ben en weer twee kaartjes

Vandaag is het alweer zondag, de weken gaan echt supersnel voorbij... Voor je het weet is het alweer mei/ juni en zitten we met de meiden in West Amerika! Hahaha, we moeten nog boeken en we twijfelen tussen twee geweldige reizen, maar dat we gaan dat staat vast!

Ik heb vandaag weer eens meegedaan aan de sketchy sunday. Er stond weer een superleuke sketch op het forum en hieronder kun je mijn resultaat zien. Ik heb een foto gebruikt van de Big Ben gemaakt tijdens ons weekendje Londen.

En twee detailfoto's (sorry dat deze eerste scheef staat, ik heb hem gedraaid en geexporteerd, maar hij pakt hem helaas niet anders...)En hier nog twee kaartjes, de ene heb ik gestuurd naar Angélique die deze week de sleutel van haar nieuwe huisje kreeg, de andere heb ik naar Gemmy gestuurd, zij is gisteren 36 jaar geworden.Zo dat was het weer voor vandaag.
Bedankt weer voor het kijken en een fijne zondag nog!
Groetjes, Martine

4 opmerkingen:

Angélique zei

He, ze zijn weer goed gelukt! Jouw kaartje was ook weer erg leuk. Nogmaals bedankt! En je layout is ook heel goed geworden. Van mijn scrapmiddag is niets gekomen tot nu toe. Het ontbreekt me aan inspiratie, maar jou niet hoor!

Liefs Angélique

Chantal zei

Super leuk zeg je lootje. Heerlijk he zo lekker bezig zijn op een luie zondag. Fijne dag nog.

Je@net zei

Mooie lo Martine en ook je kaartjes zijn weer erg goed geslaagd!

Wendy Schoonhoven zei

Leuke layout en kaarten zeg en wat heb je die klok leuk gebruikt in de bloem. Groetjes, WEndy.