woensdag 11 januari 2012

Friends for... Life

Op het forum is weer een leuke challenge gestart in januari. Ik zal niet alle opdrachten kunnen maken omdat ik straks veel te druk ben met klussen en verhuizen. Maar ik krijg wel weer ontzettend veel inspiratie van die opdrachten, dus ik doe wel gezellig mee. Onderstaande layout heb ik gemaakt voor de kleuren opdracht. We moesten een layout maken met verschillende roze tinten, wit en lichtbruin/ craft. Ik heb mijn stapel foto's erbij gepakt en deze foto kleurde er gewoon zo goed bij, dat die het wel moest worden. Nog even nagedacht over een pakkende titel. Dat is ook gelukt zoals je kunt zien! Welcome back inspiration! Heerlijk!

Dit is hem geworden (lekker zoet hè?):

En uiteraard een aantal details:


Bedankt weer voor het kijken en die leuke berichtjes die veel van jullie achterlaten, ik blijf dat superleuk vinden om te lezen!
Groetjes, Martine

5 opmerkingen:

Angélique zei

Hij is inderdaad zoet en wat doen we het toch goed op foto's, hi, hi, hi. En inderdaad 'Friends for life' en 'true friendship needs no words'. Wat een wijze en ware woorden. Hij is weer super leuk geworden, complimenten hoor!

x Angélique

Margot zei

superleuk en zoet lo'tje, gaaf! succes met inpakken, klussen en verhuizen!

Petra zei

Ahhh hij is echt lief en zoet ;-) En ook erg leuk!!!!!

Liefs van Petra.

Carla zei

Ik vind het niets voor jou, dat zoete, maar ik houd er wel van. Hij is weer erg leuk geworden. Laat die inspiratie maar vloeien.

Petra zei

Ik had het al eens ergens gezegd, maar ik vind hem heel leuk geworden!
Blij dat ik heb kunnen bijdragen, met het witte cardstock :):)
Liefs Petra