zaterdag 15 oktober 2011

2 kaartjes voor 2 bijzondere mensen

Morgen is het 16 oktober. En 3 jaar geleden ging ik op 16 oktober mijn eerste verre reis maken. IJsland en New York met Fox single reizen. Tijdens die reis heb ik Angélique en André leren kennen. De volgende Fox single reis, naar Florida heb ik samen met Angélique geboekt, André sloot zich bij ons aan en tijdens die reis hebben we nog een aantal super leuke mensen leren kennen, Jannie, Jola, Cor en Sjef. Met "ons" zevenen doen we nu heel veel leuke dingen, reizen, maar ook gewoon dagjes weg en lekker uit eten enzo. Deze vriendschap is mij heel dierbaar en het begon dus 3 jaar geleden. Om deze reden heb ik voor Angélique en André een kaartje gemaakt.
Deze heb ik voor Angélique gemaakt:

En een detailfotootje:

En deze voor André:

En ook hiervan even een detailfotootje:

Bedankt voor het kijken!
Groetjes, Martine

4 opmerkingen:

Jannie zei

Ik ben benieuwd naar mijn kaartje over een half jaar, hihi

Ik weet zeker, dat A&A er erg blij mee zijn!!!!

Tot heel snel!
Knuffie,
Jannie

Astrid zei

Leuke kaartjes, en wat een ontzettend lief gebaar.

Angélique zei

En of ik er blij mee was!! Hij is echt zoooooooooooo schattig!! En ja, wat ben ik blij dat ik jou en de rest van 'ons' heb leren kennen. Wat hebben we het toch super gezellig met elkaar!! Tot zo!! hi, hi.

Liefs,
Angélique

bmartes zei

Wat een leuke kaartjes Martine! En wat gaaf om zo een 'reisgroep' te vormen... Ik hoop dat jullie nog veel mooie reizen maken. Dan kunnen wij meegenieten van je mooie foto's en layouts!
Groetjes,
Arja