zondag 29 augustus 2010

Beursaankopen

Zaterdag ben ik met Petra, Linda, mam en Angélique naar de knotsgekke kaarten en scrapdagen in 's Hertogenbosch geweest. Het was er ontzettend warm en vrij druk, maar het was bovenal super gezellig en kei leuk! En we zijn allemaal goed geslaagd! Hieronder een fotootje met mijn aankopen. Ik kan weer naar hartelust kaartjes maken. Ik heb behoorlijk wat kaartenkarton, enveloppen en stempels ingeslagen. Ook heb ik mijn copic marker verzameling aangevuld. Verder nog wat papier, pareltjes, brads en een aantal leuke stanzen van Crealies. De foto is wat donker, maar het geeft in ieder geval een beeld van wat ik gekocht heb:


Bedankt weer voor het kijken! Groetjes, Martine

8 opmerkingen:

Wendy Schoonhoven zei

Jij bent ook goed losgegaan op de beurs Martine, leuke spullen heb je gekocht. Ben benieuwd naar alle leuke kaarten die je gaat maken, groetjes, Wendy.

Heidie zei

Jij bent ook lekker geslaagd. Jammer dat we elkaar niet gezien hebben.

groetjes Heidie

Jolanda zei

zo hee, jij hebt echt gave spullies gekocht! Hartstikke leuk.

bmartes zei

Ziet er likkebaardend lekker uit!! Over een paar weken is bij ons in de buurt weer een beurs ( Rijswijk ). Ik kan niet wachten!
Groetjes,
Arja

Angélique zei

Ja, ja, we hebben goed inkopen gedaan he?!

X Angélique

Suzanne zei

JALOERS...ik kon helaas niet naar de beurs dit jaar... :S Maar wat heb jij lekker inkopen gedaan, vooral die lieve magnoliaatjes! Nu afwachten tot jouw resultaten!

Liefs Suzanne

Rieni zei

je hebt leuke spulletjes gekocht, heel veel plezier ermee

lieke zei

wat een leuke spullen zeg!
daar kun je weer leuke dingen mee maken!

groetjes lieke