dinsdag 7 juli 2009

So much fun!

Gisteravond heb ik weer eens meegedaan aan een online crop op het scrappersanonimousforum. Deze keer was de te liften lay out erg druk en niet helemaal mijn stijl, maar ik heb er toch wat leuks van weten te maken (al zeg ik het zelf)! Ik heb heerlijk oranje, roze en geel gecombineerd, echte oilily kleurtjes, ik vond ze goed bij de foto passen! De foto is trouwens op 27 juni genomen, toen ik met Jannie, Cor en Angélique naar Scheveningen geweest ben. We gingen daarheen om eettentjes en leuke dingen te checken voor de reunie. Wat een zware taak! Haha, veelste leuk natuurlijk! Het was een geslaagde dag!

Het resultaat:

En uiteraard nog wat detailfotootjes:

Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine

4 opmerkingen:

Angélique zei

Toch is ie super leuk geworden hoor! Echt goed gedaan. Ik zie het al, ik kan nog heeeeel veel van je leren, hi, hi!

Lieve groetjes,
Angélique

me-bear zei

Ik vind het heel knap hoe jij overzicht hebt gekregen in de grote lijnen van die drukke layout. Mij lukte dat gister dus echt niet. Deze veel rustigere layout, vind ik persoonlijk ook veel mooier dan het origineel hoor.
Wat een vervelende nasleep heb jij toch van je reis naar Amerika. Eerst al naar de Efteling en nu weer naar scheviningen om restaurantjes te testen....bah bah bah. Vééééél te gezellig allemaal :D

xx Monica

Je@net zei

Wat een vrolijke lo Martine!

Marga zei

Wat een ontzettend leuke LO Martine, heel leuk met die cirkelvormen en zo vrolijk.