zondag 11 september 2011

De straathandel van Hanoi en een aantal kaartjes

Omdat ik de foto's van Tenerife nog niet besteld heb, heb ik nog niet gescrapt met die foto's. Maar gelukkig heb ik geen gebrek aan andere foto's. Ik heb nog wel een stapeltje Vietnamfoto's liggen, dus daar maar weer één uitgekozen voor vandaag.
Dit is het geworden:

En natuurlijk een aantal close-ups:En ik heb ook nog een aantal kaartjes te laten zien. De bovenste drie heb ik gemaakt voor Jola, Angélique en Jannie. In deze kaartjes heb ik de dvd met foto's van Tenerife gedaan, dat geeft een stuk leuker, toch?


En tot slot dit roze kaartje, deze heb ik gemaakt voor Petra, mijn vriendin uit Hoofddorp. Zij werd tijdens mijn vakantie in Tenerife 33 jaar. Ik had dit kaartje van te voren gemaakt en mijn moeder was zo lief deze op tijd te posten. Hij was in de smaak gevallen, alleen die leeftijd erop, of ik die in het vervolg er niet meer zo overduidelijk op zou willen zetten :):)
Zo dat was het weer even. Bedankt weer voor het kijken en de leuke reacties die vele van jullie vaak achterlaten! Ik blijf het zo leuk vinden om die elke keer weer te lezen! Dank jullie wel!

Groetjes, Martine

7 opmerkingen:

Miranda zei

Wat een geweldige lo heb je weer gemaakt.
Ik krijg altijd het idee dat jij ze zo uit je mouw schudt.
Ik vind je lo's altijd geweldig.
Je kaartjes zijn erg leuk, het tweede stempeltje heb ik van de week gescoord op de beurs, zo cute.

Groetjes Miranda

Angélique zei

De kaartjes waren super leuk! Nogmaals dank je wel, hij staat weer op de kast te pronken!
Je layout is ook weer super geworden zeg! Totaal anders dan die van mij. Gaaf om te zien!

Kus
Angélique

Petra zei

je lay out is prachtig!! heel mooi, die tickets zijn super erbij!
En die kaartjes zijn ook erg leuk, dat geeft inderdaad een stuk leuker!
liefs Petra

Margot zei

wat is je lo mooi strak! het lijkt wel of de letterstickers langs een waterpas geplakt zijn, zo recht! je kaarten zijn ook leuk!

Jannie zei

Nogmaals bedankt voor het kaartje waarin het CD-tje zat. Superleuk!
En de kleurtjes en indeling van je layout: toppie!

Knuf,
Jannie

Petra zei

Je layouts en je kaartjes zijn erg mooi geworden! Mijn verjaardagskaartje staat hier te pronken ;-) Tja en die leeftijd. Ik moet er gewoon nog een beetje aan wennen... Ilse vroeg al wat er stond en toen kwam haar reactie; "Zooooo oud????" Tja slik hihihihi lol Ze dacht dat ik tien werd!

Liefs van Petra.

Wendy Schoonhoven zei

Wat wordt dat toch een prachtig album...je layout is erg mooi, zeker omdat de focus goed op de foto's liggen. En je kaartjes vind ik prachtig....