zondag 17 april 2011

Amazing nature

Gisteren belde mijn vriendin Petra of ik zin had om mee te gaan naar Scrapdelight in Nieuwegein. De afgelopen 2 maanden had ik mezelf een scrapshopverbod opgelegd, omdat ik eigenlijk wel genoeg voorraad had om mee te scrappen. Maar na 2 maanden wil je toch wel weer wat nieuws! Dus ik ben gezellig meegegaan. Eén van de opdrachten voor de kwartaalchallenge is om iets te scrappen met het merk The Girls Paperie. Hier had ik niets van en ik heb gisteren dus maar wat velletjes van dat merk gekocht. Vanmorgen heerlijk zitten scrappen met mijn nieuwe papiertjes en nieuwe lettertjes :) Waar je al niet blij van kan worden! Dit is het resultaat, ik heb gebruik gemaakt van de vrijdagsketch van 18 februari van het Scrapotheek forum. De foto is gemaakt tijdens onze rondreis door West Amerika vorig jaar. De foto is buiten gemaakt, vandaar dat er een beetje schaduw overheen valt, maar binnen kreeg ik hem niet scherp. En zoals jullie gewend zijn, een aantal detailfotootjes: Bedankt weer voor het kijken op mijn blog! Groetjes, Martine

9 opmerkingen:

Jannie zei

Superleuk gemaakt
Altijd fijn, nieuwe papiertjes en lettertjes, hihi

Fijne zondag en tot snel
Liefs,
Jannie

P.S. waar is Angélique????

Angélique zei

Met recht 'amazing nature'. Hij is weer geweldig! Ik val zo langzamerhand in herhalingen, maar ik heb er gewoonweg geen andere woorden voor. Hij is echt weer geweldig geworden!

X Angélique

Jacqueline DH zei

Wat een prachtig papier is dit zeg, erg mooi lo zo. Ik heb zelf ook al een paar keer door Amerika gereisd, zou eigenlijk in het najaar weer gaan maar dat moeten we helaas uitstellen tot het volgend jaar. Maar wat een prachtig land is het he.

gr. Jacqueline

Petra zei

Was gezellig he gister! Je layout is super geworden! Leuk om te zien hoe je het papier verwerkt hebt... Toen ik de lijn gister zag liggen, kon ik alleen maar denken aan kleine meisjes met roze strikjes. Maar het past perfect zo bij deze Yellowstonefoto!

Liefs van Petra.

Marielle zei

Wat een schitterende ayout en mooie zachte kleuren die je gebruit hebt schitterend

Miranda zei

Wauw prachtige LO Martine.
Hele mooie kleuren heb je gebruikt.
Groetjes Miranda

Monique/bloem zei

Prachtig zeg!! een hele mooie combi van het papier, de stempels en die prachtige foto!!

carlies zei

heel mooi en mooi lagen ook !!

groetjes carla

Petra zei

en ook ik vind hem prachtig!
En ik had me al afgevraagd of jij wel papier van Girls Paperie op voorraad had... niet dus:):)
Ik ben wel benieuwd wat je verder nog gekocht hebt!
liefs Petra