woensdag 17 november 2010

Kreadoe 2010

Op speciaal verzoek van Petra :):) hierbij een foto van mijn aankopen van de Kreadoe. Zondag ben ik samen met mijn moeder, zussen, een vriendin van mijn zus, een vriendin van mij en een collega van haar (volgen jullie me nog...) naar de Kreadoe geweest. Ik heb me aardig in kunnen houden en heb niet zoveel gekocht, maar datgene dat ik wel gekocht heb, daar ben ik dan ook heel erg blij mee! Wat brads, stempels, chalkboard glimmer mist, een potje glimmer glaze, een minialbum, een handig tooltje om randjes mee te inkten, journalingspots van Jillibean, swirls (ja Jannie ze zitten er weer bij ;)) en materialen om zelf zeepkettingen mee te maken. Ik heb er al 1 gemaakt (zie foto) en deze hangt al lekker te geuren op mijn badkamer! Het was weer een supergezellig dagje.

Sorry trouwens dat ik de laatste tijd niet zoveel geblogd heb. Dit heeft verschillende oorzaken. Eén hiervan is dat we vorige week onze lieve tante Willy hebben verloren. Daarnaast ben ik wel bezig met mijn kerstkaartjes, maar die ga ik nog niet laten zien, veel van de mensen die een kaartje van me krijgen kijken regelmatig op mijn blog en dan is het natuurlijk geen verrassing meer. Tot slot ben ik gewoon veel weg. Ik heb allerlei leuke dingen gedaan en nog op de planning staan. Ik hoop snel weer een layout of een kaartje te scrappen.
Bedankt weer voor het kijken! Groetjes, Martine

4 opmerkingen:

Petra zei

Jaaa!! Leuke spulletjes en die zeepketting is mooi geworden! En die kerstkaarten.... Misschien een sneakje? Wij zijn hier niet nieuwsgierig hoor, haha!
Over de rest van je berichtje, aan de ene kant nog sterkte en toch ook veel plezier met je leuke uitjes!
Liefs van Petra.

Jannie zei

UHHHHHHHHHH?
Brads?
Glimmer glaze?
Chalkboardglimmer mist?
Journalingspots?
Swirls oké hoor, maar nu gaat het toch wel een beetje lastig voor mij worden hoor,hihi

Anoniem zei

Wat een leuke dingen heb je gekocht. Vrijdag ben ik met Petra naar de krea geweest. Leuke dingen gekocht. Veel plezier met alle leuke dingen. vgr. Mieneke Borst.

Marjolein@studiolakmoes zei

leuk he, al je spulletjes zo bij elkaar en dan een foto van maken :) Love!