donderdag 18 oktober 2012

Kaartje en layout: Me @ Canada

Van de week was Femke, de jongste dochter van een vriendin van mij jarig. Ze werd 3 jaar! Dat is natuurlijk wel een kaartje waard. Dit is hem geworden:

Daarnaast heb ik van het weekend ook weer de tijd en inspiratie gevonden om een layout te maken! Dit is het resultaat geworden. Deze foto is gemaakt tijdens onze rondreis in Oost Amerika en Canada. We waren hier in het thousand islands gebied (van die dressing.... haha).

Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes,
Martine

zondag 7 oktober 2012

Boekje Favorites en kaartje 65

De laatste tijd blog ik niet zoveel... en eerlijk gezegd, ik scrap ook niet zoveel, dus er valt ook niet zoveel te bloggen. Maar vorige week heb ik toch de tijd en inspiratie gevonden om een beetje te scrappen. Nou ja... in hoeverre je het echt scrappen kan noemen weet ik niet, maar ik ben weer even creatief bezig geweest, laten we het daar maar op houden. 

Dit is het resultaat geworden, een boekje met foto's van de rondreis die we in mei maakte door Oost Amerika/ Canada. Ik heb van elke stad (en het walvissen spotten) één foto gekozen en er een stukje tekst over geschreven. Alles op maat gesneden in elkaar geplakt, beetje bijgeschuurd, een paar ringen erdoor heen en wat lintjes eraan, klaar!  
En dan werd de moeder van Jola vorige week 65. Dat is natuurlijk wel een kaartje waard:Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine