zondag 19 februari 2012

Update huisje!

Zo en we zijn weer een weekje verder... tijd voor een nieuwe update!

Inmiddels zijn we echt heel ver en ben ik druk aan het dozen inpakken en verhuizen. Volgende week maandag ga ik echt over. Het schiet nu echt op!!

Sinds gisteren zijn we zo goed als klaar met de bovenverdieping, dus konden we eindelijk de trap ontdoen van de gordijnen/ handdoeken en de tape, die de trap moesten beschermen tegen verf en cement enzo. Even de stofzuiger erover heen en voila... een mooie rooie trap! De leuningen waren overigens net als de muren geel. Zeg nou zelf, wit is chiquer toch?!De entree (als we dan toch chique bezig zijn, dan ook maar even een chique woord voor gang, haha):

En zo ziet de scrapkamer er uit na een dagje spullen inpakken en verhuizen...

Ook mijn schoenen en laarzen hebben al een nieuw plekje gekregen!

Mijn nieuwe douche!

En het toilet (waar oorspronkelijk geen fonteintje was):

Bedankt weer voor het kijken. Als ik straks mijn huisje verder op orde heb, dan hoop ik ook snel weer te kunnen scrappen. Als ik wat gemaakt heb laat ik dat uiteraard ook snel op mijn blog zien!
Groetjes, Martine

zaterdag 11 februari 2012

Even een paar voor en na foto's

Vorige week heb ik een aantal klusfoto's laten zien. Nu we een weekje verder zijn is er een hoop werk verricht. Dus het leek me wel leuk om een paar voor en na foto's te laten zien van de kamers boven.

De scrapkamer voor het klussen:

De scrapkamer tijdens het klussen:

En de scrapkamer na het klussen... nou ja we zijn natuurlijk nog niet helemaal klaar, maar het begint er aardig op te lijken:

De slaapkamer voor het klussen:

De slaapkamer tijdens het klussen:

En de slaapkamer na het klussen:

En dan het projectje waar ik de afgelopen avonden heel zoet mee ben geweest, deurtjes verven:

Zo dat was weer even een update. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!!
Fijn weekend! Groetjes, Martine

zondag 5 februari 2012

Huisje!

Ik weet het, ik weet het... ik heb 3 weken niet geblogd.... maar ik heb wel een goeie reden. Ik heb 18 januari namelijk de sleutel gekregen van mijn nieuwe huis! Ik ben dus al 2,5 week heel veel vrije uurtjes daar aanwezig om het helemaal naar mijn zin te maken. Gelukkig heb ik veel hulp, vooral mijn vader doet ontzettend veel. Daarnaast helpen mijn zussen en zwager ook heel erg veel. En gisteren heb ik hulp gekregen vanuit de volleybalclub. Even een paar fotootjes.

De voortuin is geen oerwoud meer, dankzij ome Frans!

De muren en het plafond in de woonkamer zijn niet meer vergeeld, maar mooi wit en taupe!
De hulptroepen van gisteren:
Ik weet niet wanneer ik weer terug ben met een update, maar zodra het weer wat meer af is meld ik me weer! Zodra ik over ben wil ik natuurlijk ook mijn scrapkamer in orde hebben, zodat ik weer lekker kan gaan scrappen.
Bedankt voor het kijken!
Groetjes, Martine