zondag 31 juli 2011

Me enjoying Vietnam!

Vanmiddag weer lekker zitten scrappen. Deze foto is genomen op één van de vele gammele bruggetjes van Vietnam ergens tussen Nha Trang en Dalat. Ik heb gebruik gemaakt van een lift die op het Scrapotheekforum stond bij de kwartaal challenge.Ik wilde eigenlijk niet meedoen dit kwartaal, maar het geeft me toch wel weer inspiratie, dus waarom ook niet.
Hieronder het resultaat:

En uiteraard wat close-ups:


Bedankt weer voor het kijken op mijn blog!

Groetjes, Martine

zondag 24 juli 2011

Typisch Vietnam

Het weer is echt zooo slecht op het moment, maar je moet positief blijven... dus begin ik even anders: Het is echt zo lekker scrapweer vandaag!

Tijdens onze rondreis door Vietnam hebben we veel foto's gemaakt van typisch vietnamese "dingen". Denk aan de hardwerkende vrouwen met de vietnamese hoedjes, maar ook aan de prachtige keizerlijke gebouwen, de altijd lachende vietnamese kinderen en de enorm volgeladen scootertjes.

Ik vond het wel een miniboekje waard. Zie hieronder het resultaat. Ik heb twee transparante bladen toegevoegd om wat extra foto's kwijt te kunnen. Dit was alleen wat lastig op de foto te zetten.

De voorkant:

(dit is de eerste transparante bladzijde)

(en dit is de tweede transparante bladzijde)
En de achterkant:


Nog even een close up van de boven/zijkant:


Bedankt weer voor het kijken!

Groetjes, Martine

woensdag 20 juli 2011

Nature never goes out of style...

Zoals ik in mijn vorige bericht al aangaf was ik bezig met een layout. Mijn stapel foto's wordt maar langzaam minder terwijl ik naar mijn idee best aardig veel aan het scrappen ben (zou ik dan toch gewoon teveel foto's besteld hebben??) Maar ja als scrapper wil je nou eenmaal wat te kiezen hebben en dat is niet altijd makkelijk hoor... Vandaag weer een foto gekozen van Halong Bay. Het was daar gewoon zo prachtig dat ik al die foto's wel zou willen scrappen. De titel spreekt voor zich denk ik. Het woord Nature is beige... door het zonlicht was dit wat lastig op de foto te krijgen.


En een paar van dichterbij:

Bedankt weer voor het kijken op mijn blog!
Groetjes, Martine

Nog een kaartje

En voor mijn voorraadje verjaardagskaartjes heb ik gisteravond dit kaartje zitten scrappen:Bedankt voor het kijken weer en tot straks (ben bezig met een layout).
Groetjes, Martine

dinsdag 19 juli 2011

Kaartje 3 jaar getrouwd

Op 18 juli waren Hanneke en Stefan alweer 3 jaar getrouwd! Jeetje wat gaat de tijd toch hard... Ik heb een kaartje voor ze gescrapt en omdat ze hem als het goed is gisteren ontvangen hebben, kan ik hem nu veilig bloggen :) Bij deze dus:

En een close-upje:

Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine

zondag 17 juli 2011

Xin Cháo

En daar ben ik weer met een layout. Dit keer van één van de schattige vietnamese kinderen die wij tijdens onze rondreis gezien hebben. Dit meisje met haar moeder kwamen we tegen bij een koffieplantage toen we onderweg waren naar Saigon. Net als bijna alle andere vietnamezen ging dit kindje heel overtuigend met het peace teken op de foto. Zal wel komen doordat ze zo blij zijn dat ze nu in een vrij land leven en terecht natuurlijk! Dat is natuurlijk nog niet zo heel lang het geval. Oh ja de titel van mijn layout is Xin Cháo, dat betekent hallo, dag, hoi enzo.

Het resultaat van een middagje scrappen:

En uiteraard weer wat close-ups:

Hier is de journaling beter te lezen:Bedankt weer voor het kijken! En ook weer bedankt voor de leuke reacties die ik vaak krijg op mijn blog! Ik blijf het superleuk vinden om dat te lezen!
Groetjes, Martine

zaterdag 16 juli 2011

Happy Birthday

Ik heb gisteravond heerlijk zitten kleuren :) Vanmorgen heb ik met dat ingekleurde afdrukje een kaartje gemaakt. En dit is hem geworden:

En natuurlijk eentje van dichterbij:

Om in de feeststemming te blijven ga ik zo naar het verjaardagsfeestje van mijn neefje en mijn zus.
Fijn weekend allemaal!
Groetjes, Martine

woensdag 13 juli 2011

Working at the ricefields

Gisteren ben ik met Leon naar de Harry Potter marathon geweest. Het was echt supergaaf, maar ik was wel pas om kwart voor 3 's nachts thuis... Vanmorgen kon ik natuurlijk lekker uitslapen, maar eenmaal uit bed is mijn inspiratie denk ik in bed blijven liggen... Ik had deze foto van een hard werkende vrouw op de rijstvelden van Vietnam, maar er kwam maar geen layout van... Uiteindelijk is mijn inspiratie waarschijnlijk toch ook nog wakker geworden en heb ik dit er van gemaakt. Ik ben eigenlijk wel tevreden met het resultaat.
Oordelen jullie zelf maar:

En wat details:

Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine

zaterdag 9 juli 2011

Condoleance kaartje

Vorige week is de vader van een volleybalvriend van ons overleden. Om hen bij te staan tijdens deze moeilijke periode heb ik een kaartje gemaakt.


Bedankt voor het kijken.
Groetjes, Martine

donderdag 7 juli 2011

Beauty of Nature

En gistermiddag/ avond was mijn inspiratie nog niet op :) dus lekker verder gegaan met scrappen. Ik had nog een ontzettend mooie foto van Halong Bay liggen. Omdat het zonnetje al een beetje aan het zakken was zie je een soort van roze gloed achter de bergen. Ik heb daarom ook roze papier gebruikt naast het papier van Maja Design. En na die best wel gore foto's van het marktje van de vorige post, had ik wel zin in wat stijlvollers....

Zie hier het resultaat:

En natuurlijk een aantal detailfoto's:

Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine

woensdag 6 juli 2011

Iemand nog kip? Of heb je liever varken?

En ja hoor het is alweer woensdag, scrapdag! Opnieuw door mijn stapel Vietnam foto's gespit en weer twee leuke foto's gevonden om te scrappen. Het zijn twee foto's geworden die we gemaakt hebben op een plaatselijk marktje. Naast het geweldige tropische fruit, de stinkende vissen en de meest kleurrijke kleding, zagen we ook deze kip en dit varken... Oordeel zelf maar... bij het zien hiervan, hoef je toch meteen niet meer te eten? Klein detail... dit was vlak voor onze lunch die dag.... hmmm

Het resultaat:

En natuurlijk zoals jullie gewend zijn, een aantal close-ups:

Bedankt voor het kijken! Ik ga even lunchen... ;)
Groetjes, Martine

maandag 4 juli 2011

2 kaartjes...

Een tijdje geleden heb ik twee kaartjes gemaakt met Magnolia stempels en het prachtige papier van Maja Design.
Ik had ze hier nog niet laten zien, dus bij deze:
Bedankt voor het kijken!
Groetjes, Martine