woensdag 27 april 2011

Going Undercover....

En wederom heb ik een opdracht voor de kwartaal challenge van het Scrapotheek forum af. Een van de opdrachten was, gebruik het merk: Echo Park. Nou dat is een superleuk merk, dus daar had ik wel een en ander van in huis. De foto's zijn van Belle toen ze in augustus 2009 een dagje kwam spelen. We gingen hier de eendjes voeren. Het was superzonnig weer, dus de zonnebril moest op! Lekker undercover!

Het resultaat:

En uiteraard wat close-ups:











Bedankt weer voor het kijken op mijn blog!

Groetjes, Martine

maandag 25 april 2011

Bryce Canyon

Ondanks het mooie weer heb ik toch weer binnen zitten scrappen. Ik heb onderstaande layout gemaakt met foto's van Bryce Canyon. We zijn hier in juni vorig jaar tijdens onze rondreis is West Amerika geweest. We hebben een hiketocht gemaakt door de canyon. Het is echt een ongelooflijk mooi gebied, echt adembenemend, vandaar de quote: Life is not the amount of breaths you take; it's the moments that take your breath away. Bij de kwartaal challenge was een opdracht waar je deze quote moest gebruiken. Deze foto's leende zich daar natuurlijk perfect voor, net als het papier van My Minds Eye overigens.

Het resultaat:

En een paar close-ups:





Bedankt weer voor het kijken op mijn blog!
Ik ga snel weer naar buiten, genieten van het mooie weer!
Groetjes, Martine

woensdag 20 april 2011

On top of the world.....

Ondanks het mooie weer heb ik toch binnen zitten scrappen. Bij mij achter in de tuin is het toch te warm om te lang te zitten, dus naast het genieten van het mooie weer heb ik ook nog zitten scrappen. Met onderstaande layout als resultaat. Hij is weer voor de kwartaalchallenge. Je moest de kleuren roze, paars, blauw en oranje gebruiken. Ik heb gebruik gemaakt van een vrijdag sketch van het scrapotheek forum. Hij is wel anders geworden, maar ik heb die sketch als inspiratie gebruikt.

En uiteraard weer wat detailfoto's:








Zo dat was het weer voor vandaag, ik ga snel weer de zon in!

Bedankt voor het kijken! Groetjes, Martine

dinsdag 19 april 2011

Happy Birthday

Dit kaartje heb ik van de week gemaakt. Ik had nog een stempelafdrukje liggen van dit schattige magnoliaatje met roos. Even mijn stapel oude papiertjes doorgelopen (de nieuwe vind ik nog te zonde om voor kaartjes te gebruiken, daar wil ik eerst een layout mee maken) en wat leuke papiertjes van Sei gevonden. Dit is het resultaat geworden:
Bedankt weer voor het kijken!

Groetjes, Martine

zondag 17 april 2011

Amazing nature

Gisteren belde mijn vriendin Petra of ik zin had om mee te gaan naar Scrapdelight in Nieuwegein. De afgelopen 2 maanden had ik mezelf een scrapshopverbod opgelegd, omdat ik eigenlijk wel genoeg voorraad had om mee te scrappen. Maar na 2 maanden wil je toch wel weer wat nieuws! Dus ik ben gezellig meegegaan. Eén van de opdrachten voor de kwartaalchallenge is om iets te scrappen met het merk The Girls Paperie. Hier had ik niets van en ik heb gisteren dus maar wat velletjes van dat merk gekocht. Vanmorgen heerlijk zitten scrappen met mijn nieuwe papiertjes en nieuwe lettertjes :) Waar je al niet blij van kan worden! Dit is het resultaat, ik heb gebruik gemaakt van de vrijdagsketch van 18 februari van het Scrapotheek forum. De foto is gemaakt tijdens onze rondreis door West Amerika vorig jaar. De foto is buiten gemaakt, vandaar dat er een beetje schaduw overheen valt, maar binnen kreeg ik hem niet scherp. En zoals jullie gewend zijn, een aantal detailfotootjes: Bedankt weer voor het kijken op mijn blog! Groetjes, Martine

zondag 10 april 2011

IJsland '08

Vanmorgen heb ik weer een opdracht voor de kwartaalchallenge van het Scrapotheekforum gemaakt. De opdracht was om als basis cardstock te gebruiken, maar verder mocht er geen cardstock en dessinpapier gebruikt worden. Dit is hem geworden: En natuurlijk wat detailfotootjes:


Bedankt weer voor het kijken op mijn blog!

Groetjes, Martine

zaterdag 9 april 2011

Sending a hug

Woensdag bij Petra heb ik niet veel gescrapt, maar ik heb wel een begin gemaakt met dit kaartje, vanmorgen heb ik hem afgemaakt. Hieronder het resultaat:

Bedankt weer voor het kijken!

Groetjes, Martine

woensdag 6 april 2011

Relax en een kaartje

Vandaag ben ik gezellig de hele middag en deel van de avond bij Petra op bezoek geweest. Het was weer heel erg gezellig en we hebben lekker bijgekletst. Scrappen is er bij Petra niet echt van gekomen, maar omdat er een extra opdracht voor de nieuwe kwartaalchallenge op het forum stond, wilde ik toch nog even scrappen. Ik heb er dus vanavond nog dit van gemaakt:







En het kaartje:


Bedankt weer voor het kijken!


Groetjes, Martine

zondag 3 april 2011

Memories of Ireland en twee kaartjes

Er is een nieuw kwartaal aangebroken en dus staan er nieuwe challenges op het forum van de Scrapotheek. Er zitten weer ontzettend leuke opdrachten bij. Ondanks het feit dat ik dit kwartaal waarschijnlijk niet zal winnen (ik ga over 1,5 maand naar Vietnam!) doe ik toch mee, want ik haal er altijd erg veel inspiratie uit. Mijn eerste resultaat, ik heb deze gemaakt naar aanleiding van een sketch. En zoals altijd ook wat detailfoto's: En gisteravond heb ik nog twee kaartjes zitten scrappen. Ik had nog een paar leuke stempelafdrukjes gekregen en dit heb ik ermee gemaakt: En deze leuke dino verjaardagskaart: Bedankt weer voor het kijken op mijn blog! Groetjes, Martine

zaterdag 2 april 2011

Hello

Hoewel het prachtig weer is buiten, heb ik toch binnen even een kaartje gemaakt. Ik kwam gisteren op het Scrapotheek forum een kaartje tegen gemaakt door Monique. Ik vond hem echt zo ontzettend schattig dat ik hem gewoon schaamteloos heb zitten liften... Thanks voor je inspiratie Monique! Hieronder het resultaat. Ik ga nu snel weer naar buiten, genieten van het mooie weer!


En natuurlijk weer eentje van dichterbij:


Bedankt weer voor het kijken op mijn blog! Prettig weekend allemaal!

Groetjes, Martine

vrijdag 1 april 2011

Afscheidsboekje Ton

Vanmiddag namen we op het werk afscheid van onze collega Ton. Hij heeft 10 jaar bij ons gewerkt, maar hij was toe aan een nieuwe uitdaging. Om hem nog eens aan ons (allerleukste collega's) terug te laten denken heb ik een boekje voor hem gemaakt. Alle collega's hebben een foto en een stukje tekst ingeleverd en ik heb dit samengevoegd tot een "smoelen"boekje. Dit is het resultaat:











En dan heb je natuurlijk altijd collega's die op het allerlaatste moment (lees: op de ochtend van de dag dat 's middags het afscheid is) nog een foto en een stukje tekst aanleveren. Daar heb ik deze bladzijde voor vrij gehouden, ik heb vanmorgen op mijn werk dus nog even zitten scrappen :):) om hem af te maken. Ik heb hem daarna niet meer op de foto gezet, dus vandaar deze lege bladzijde...



Dat was hem weer voor vandaag. Bedankt weer voor het kijken en die leuke berichtjes die jullie vaak achterlaten! Ik blijf ze superleuk vinden om te lezen!

Groetjes, Martine