zondag 29 augustus 2010

Beursaankopen

Zaterdag ben ik met Petra, Linda, mam en Angélique naar de knotsgekke kaarten en scrapdagen in 's Hertogenbosch geweest. Het was er ontzettend warm en vrij druk, maar het was bovenal super gezellig en kei leuk! En we zijn allemaal goed geslaagd! Hieronder een fotootje met mijn aankopen. Ik kan weer naar hartelust kaartjes maken. Ik heb behoorlijk wat kaartenkarton, enveloppen en stempels ingeslagen. Ook heb ik mijn copic marker verzameling aangevuld. Verder nog wat papier, pareltjes, brads en een aantal leuke stanzen van Crealies. De foto is wat donker, maar het geeft in ieder geval een beeld van wat ik gekocht heb:


Bedankt weer voor het kijken! Groetjes, Martine

woensdag 25 augustus 2010

Amazing Shadows

Ik heb natuurlijk nog een stapel mooie foto's liggen van onze rondreis in Amerika. De foto's die ik op deze layout gebruikt heb, zijn van de helicoptervlucht die we gemaakt hebben boven de Grand Canyon. Wat was dat bijzonder zeg! De Grand Canyon is vanaf de grond al erg indrukwekkend en groot, maar vanuit de lucht is het nog zoveel mooier!
Helaas had ik bij het maken van de foto last van de schaduw (haha, hoe ironisch). Maar daar kunnen jullie vast doorheen kijken;)

En uiteraard ook wat detailfotootjes:


Bedankt weer voor het kijken! Groetjes, Martine

En weer wat kaartjes!

Deze week heb ik weer heerlijk zitten kleuren, haha ik voel me af en toe net een klein kind, even een plaatje inkleuren! Maar het is gewoon zo leuk werken met de copic markers! Hieronder de resultaten!



En dan had ik van de week ook ineens zin om een kaartje te maken zonder een ingekleurde afbeelding... ik had nog een mooie vlinder (ooit van Rieni gekregen, dank je wel nog!) Die vlinder was wit, maar ik heb hem met glimmermist bewerkt om hem lime groen te krijgen.

Mijn scrapzin is nog niet over vandaag, dus wellicht volgt er straks nog een bericht!
Bedankt weer voor het kijken en groetjes!
Martine

zondag 22 augustus 2010

Mount Rushmore

En toen was het alweer zondag, jemig wat gaat de tijd toch snel. Ik heb vandaag weer lekker zitten scrappen. Deze foto is genomen tijdens onze rondreis in Amerika. Mount Rushmore kent iedereen volgens mij wel. De gezichten van Washington, Jefferson, Lincoln en Roosevelt zijn hier uit de rotsen uitgehakt. Zoals vaker tijdens onze rondreis had ik hier ook weer het gevoel van... wauw, loop ik hier nu in het echt rond? Dit is echt bijzonder!

En uiteraard wat close ups:



Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine

woensdag 18 augustus 2010

Weer een stapel kaartjes gemaakt

Deze week weer heerlijk kaartjes zitten scrappen.
Hierbij een aantal resultaten:


















Zo dat was het weer. Bedankt weer voor het kijken en een fijne woensdag verder!
Groetjes, Martine

zondag 15 augustus 2010

Viva Las Vegas en nog twee kaartjes

Daar ben ik weer! Het is weer zondag, dus tijd voor de sketchy sunday op het scrappersanonimous forum. Tijdens onze rondreis door West Amerika hebben we uiteraard ook Las Vegas aangedaan. Helaas waren we er maar 1 middag en avond, wat natuurlijk heel weinig is voor zo'n wereldstad. Maar wat was het gaaf, wat was het een belevenis om daar rond te lopen. Regelmatig zie ik iets van Vegas op tv en dan heb ik echt zoiets van: Been there, done that!

En natuurlijk een paar close ups:



En van de week heb ik ook nog een paar kaartjes gemaakt:







Bedankt weer voor het kijken en een fijn weekend verder!
Groetjes, Martine

dinsdag 10 augustus 2010

Thinking of you

Daar ben ik weer. Ik heb gisteravond weer een kaartje in elkaar gefreubeld. Natuurlijk weer met een adrukje wat ik ingekleurd heb met mijn copics. Ik vind hem zelf wel erg schattig geworden... wat vinden jullie??



Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine

zondag 8 augustus 2010

Me @ Grand Canyon

Vandaag weer heerlijk zitten scrappen. Deze foto's zijn gemaakt op 5 juni toen we bij de Grand Canyon waren. De Grand Canyon zou je zelf moeten zien. We hebben geprobeerd het op foto en film vast te leggen, maar als je er in het echt rondloopt zie je eigenlijk pas hoe immens groot en overweldigend het hier is! Zo gaaf!

Het resultaat van vandaag:

En een aantal details:





Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine

zaterdag 7 augustus 2010

Isabeau, geboortelijst

15 mei is Hanneke bevallen van een dochter Isabeau. Ik heb voor haar een geboortelijst gemaakt als kraamcadeautje. Woensdag ben ik langs geweest om hem te geven.
Dit is het resultaat:

En uiteraard een aantal close upjes:





Bedankt weer voor het kijken!
Fijn weekend en groetjes, Martine

woensdag 4 augustus 2010

Happy birthday

Zoals ik in mijn vorige bericht al schreef, heb ik er sinds zondag nog een verslaving bij.... afdrukjes inkleuren met copic markers...
Hieronder nog een kaartje. Dit afdrukje heb ik zondag met de copics van Petra ingekleurd. Ik hoop dat ik morgen of overmorgen mijn bestelling binnen krijg, want dan kan ik met mijn eigen markers aan de slag!

En een close-up:

Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine

dinsdag 3 augustus 2010

Nieuwe verslaving?!

Ja hoor het is zover... ik ben om. Ik heb ook mijn eerste copic markers besteld! Ik was zondagavond bij Petra en daar heb ik mijn eerste afdrukjes ingekleurd! En wat is het leuk om te doen! Ik wilde er eerst niet aan. Ik dacht mijn kaartjes zijn zonder ook wel leuk genoeg... maar nee, dat zijn ze eigenlijk niet! Zo'n afbeelding geeft je kaartje net even wat meer, het maakt het gewoon meer af. Dus heb ik een (kleine) bestelling gedaan! En met het eerste afdrukje dat ik zondag ingekleurd heb, heb ik gisteren een kaartje zitten maken. Hieronder het resultaat:

En eentje van dichterbij:

Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine

zondag 1 augustus 2010

Meet the chipmunks

En het is zondag, dus was er op het forum weer een sketchy sunday. Ik heb er dit van gemaakt:

En natuurlijk twee van dichterbij:
(de tekst die erbij geschreven staat: Deze 2 schattige chipmunks zagen we bij Bryce Canyon en bij de Grand Canyon - juni 2010)


Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine

Nature never goes out of style

Zo gisteren het huishouden gedaan, dus vandaag lekker scraptijd!!! En ik had zowaar weer inspiratie. Op onderstaande layout heb ik een foto gebruikt van (hoe kan het ook anders) onze reis in Amerika. Het is een foto van de spasm geyser (de spastische geiser) in Yellowstone National Park. Ik vond alleen de kleuren van de geiser al zo geweldig mooi. Hieronder het resultaat:

En uiteraard nog een aantal van dichterbij:





Bedankt weer voor het kijken! En ik heb nog wel meer scrapzin, dus wie weet tot straks!
Groetjes, Martine