woensdag 26 mei 2010

Nog een keertje Isabeau

Zoals ik vorige week vertelde is Hanneke 15 mei bevallen van een dochter Isabeau. Vandaag ben ik op kraamvisite geweest en natuurlijk kom je dan niet met lege handen aan...

En een close up:

En nog één:

En dit is het speenkoord dat ik erin had gedaan:

Bedankt weer voor het kijken! Ik ga snel verder met het inpakken van mijn koffer. Morgen naar Amerika!!!!
Groetjes, Martine

zaterdag 22 mei 2010

Afscheidsboekje John

Gisteren heeft onze collega John afscheid genomen bij QuoVadis. John heeft een leuke nieuwe baan aangeboden gekregen en daardoor zullen wij hem moeten missen... maargoed wel leuk voor John natuurlijk! Hieronder het afscheidsboekje dat ik voor hem gemaakt heb. Alle collega's hebben een foto aangeleverd en een stukje geschreven voor hem.











Ik had het in mijn vorige bericht over dat het concert van Michael Bublé niet doorging. Inmiddels hebben we een nieuwe datum en dat is..... donderdag 28 oktober! We hadden er al 5 maanden naar uitgekeken en nu kunnen we opnieuw 5 maanden uitkijken naar dit concert! Ach hebben we weer wat om naar toe te leven, zullen we maar zeggen.
Ik weet niet of ik de komende tijd nog veel zal scrappen, want aankomende donderdag vlieg ik al naar Amerika! Ik hoef nog maar 1 dagje te werken!
Bedankt weer voor het kijken op mijn blog en een fijn Pinksterweekend allemaal!
Groetjes, Martine

woensdag 19 mei 2010

Isabeau

Zaterdag is Hanneke bevallen van een dochter, Isabeau! Dat verdient natuurlijk een kaartje:


Verder vandaag niet zulk leuk ander nieuws... Het concert van Michael Bublé waar ik vanavond met Angélique heen zou gaan, gaat niet door. De drummer is gisteren onwel geworden. Nu gaan ze een nieuwe datum prikken, dus ik ga duimen dat dat niet is als wij in Amerika zitten...
Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine

zondag 16 mei 2010

Moederdag kaartje

Vorige week wat het moederdag. Daar hoort natuurlijk een kaartje bij. Dit is hem geworden. Ze vond hem mooi :):)

En van dichterbij:

Dit was het weer even voor nu. Nog iets meer dan een weekje werken en dan is het tijd voor ons West Amerika avontuur!!!
Je kunt je vast wel voorstellen hoeveel zin ik daarin heb!
Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine

woensdag 5 mei 2010

Go where Ireland takes you

Ik heb vandaag weer lekker zitten scrappen. Ik heb eindelijk weer eens een layout gemaakt. Hieronder het resultaat. Ik heb de sketchy sunday ervoor gebruikt. Gelukkig kun je die ook op woensdag maken, hihi.

Het is een foto van Ierland. Deze is gemaakt bij de Giants Causeway. Ik vond de reclametekst die ze nu voor Ierland gebruiken wel erg goed passen bij de foto.
En natuurlijk twee fotootjes van dichterbij:


Van de week was tante Monique jarig. Voor haar heb ik dit kaartje gemaakt:

Zo dat was het weer voor vandaag! Fijne week verder!
Bedankt weer voor het kijken op mijn blog!
Groetjes, Martine

zondag 2 mei 2010

Jarig geweest!

En toen was het alweer 2 mei... sorry ik ben de laatste weken een slechte blogger geweest! Gisteren was ik jarig. Ik heb het niet echt gevierd, maar ik ben met Linda, Petra en mam wezen lunchen bij de restaurant de Tafelberg in Blaricum. Dat was erg gezellig en erg lekker. Daarna zijn we doorgereden naar Doorn om te gaan scrapshoppen. Ook dat was erg gezellig. En zoals je op onderstaande foto kunt zien, ben ik goed geslaagd. Het meeste heb ik gekregen voor mijn verjaardag, dus dat is al helemaal leuk!!!

Verder was een collegaatje van mij afgelopen vrijdag ook jarig. Dus voor haar heb ik een kaartje gemaakt (sorry voor de slechte foto kwaliteit):



Het is nu dus alweer mei! Het aftellen voor mijn vakantie is nu ook echt begonnen! Aan het eind van de maand vertrek ik met Angélique, Jannie en Jola naar West Amerika voor 3 weken!!!

Fijn weekend verder en bedankt voor het kijken!

Groetjes, Martine