zondag 26 juli 2009

Florida '09

En toen was het alweer zondag! Tijd voor de sketchy sunday dus! Ik heb een paar algemene foto's van Florida genomen. Een vanuit het vliegtuig vlak voordat we in Miami gingen landen, een van een alligator in de Everglades en eentje van de Amerikaanse vlag.

Dit is wat ik ervan gemaakt heb:

En natuurlijk nog wat detailfotootjes:





Bedankt voor het kijken weer en nog een fijn weekend verder!
Groetjes, Martine

donderdag 23 juli 2009

Kaartje 1 jaar getrouwd

18 juli waren Hanneke en Stefan alweer 1 jaar getrouwd. Wow wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel!!!

Natuurlijk heb ik een kaartje gescrapt:



Bedankt weer voor het kijken op mijn blog!

Groetjes, Martine

zondag 19 juli 2009

Florida's greatest

Ik ben van de week al begonnen met deze lay out, maar door alle verjaardagen en een dagje scrapshoppen kreeg ik hem steeds maar niet af. Nu dan toch gelukt. Drie van de vier foto's zijn in Seaworld genomen, die van de alligator is in de Everglades genomen. Ik heb een sketch gebruikt van http://www.gotsketch.blogspot.com/

Hierbij het resultaat:

En uiteraard nog twee details:



Bedankt weer voor het kijken en een fijn weekend nog!

Groetjes, Martine

woensdag 15 juli 2009

Koninginnedag 2009

Het is alweer een paar maanden geleden, maar ik had nog een stapeltje leuke foto's liggen van Koninginnedag 2009. Ik heb hier een miniboekje van gemaakt. Ik heb de accolade kaft van Terese Collins gebruikt als voor en achterkant. De binnenkanten heb ik in dezelfde vorm geknipt. Met dank aan mams voor het oranje cardstock en papier :):)

Bij de blokker zag ik van de week een leuk kroontje (is eigenlijk een sleutelhanger) in de aanbieding. Deze vond ik echt supergoed passen bij dit boekje. Dus die heb ik eraan gehangen.

Hierbij het resultaat:
























En ik vertelde van de week toch dat mijn reis naar Ierland niet doorging... Inmiddels hebben we een nieuwe rondreis kunnen boeken en je raadt het nooit... die gaat ook naar Ierland. Het had best nog wel wat voeten in de aarde, maar het is gelukt. Eind augustus gaan we met 4 meiden Ierland!!! Ik heb er nu al zoveel zin in!
Bedankt weer voor het kijken op mijn blog!
Groetjes, Martine

zaterdag 11 juli 2009

Kaartjes en scrapshoppen!!

Mijn nichtje Marlous was heeft van de week haar diploma opgehaald! Ze is geslaagd en daarnaast was ze ook nog eens jarig, dus dat was dubbel feest natuurlijk! Ik kon er niet heen van de week, dus heb ik haar dit kaartje met een cadeaubon erin opgestuurd.

Vandaag is Irene een ander nichtje van me jarig. Voor haar heb ik dit kaartje gemaakt:

Vandaag ben ik ook lekker naar Doorn gereden met Linda want zij had nieuw papier nodig. Nou dan wil ik wel even voor chauffeur spelen hoor! Geen probleem! Hihi en dan kon ik zelf ook meteen even scrapshoppen, want mijn witte, bruine en kraftcardstock én mijn gluedots waren echt bijna op! En tja dan vallen er zomaar nog wat extra dingen in mijn mandje.... Maar ik heb me ingehouden want volgende week ga ik ook al een rondje scrapshoppen met Petra en mam en op 1 augustus heb ik ook een afspraak voor scrapshoppen staan met Angélique, wat een narigheid allemaal hè (hihi)...

Hierbij wat ik gekocht heb (cardstock en gluedots dus... en een vel journalingkaartjes/ borderstickers/ metalen pijltjes/ een stempelkussentje/ een stempel/ een quickutzstansje "postzegelstempel" (was voor de helft!) donkerbruine brads en een boekje met traveljournalingkaartjes.

Daarnaast heb ik gisteren te horen gekregen dat onze reis naar (Noord-) Ierland niet doorgaat, wegens te weinig animo!!! Ik baal er zo van! Morgen komt Angélique om samen te zoeken naar iets anders, want hoe dan ook we gaan eind augustus op vakantie!

Fijn weekend verder!

Groetjes, Martine

vrijdag 10 juli 2009

Proost!

Gisteravond was er weer een online crop op het forum. Het was weer een superleuke lay out die we konden liften. Ik heb een foto gebruikt van de vakantie in Florida. We waren hier bij de Kokomobar op Holiday Isle. holiday Isle is een van de eilanden van de Florida Keys. De Kokomo bar ken je vast wel uit het liedje van de Beach Boys: " I wanna take her to Bermuda, Bahama, come on pretty mama, Key Largo, Montego, Ooooh I wanna take her to the Kokomo, that's were I wanna goooo, get there fast and then take it slow...." Nou en daar waren we dus en daar is deze foto gemaakt!

Hier het resultaat:

En uiteraard nog een paar detailfoto's:




Bedankt weer voor het kijken en een prettig weekend!

Groetjes, Martine

dinsdag 7 juli 2009

So much fun!

Gisteravond heb ik weer eens meegedaan aan een online crop op het scrappersanonimousforum. Deze keer was de te liften lay out erg druk en niet helemaal mijn stijl, maar ik heb er toch wat leuks van weten te maken (al zeg ik het zelf)! Ik heb heerlijk oranje, roze en geel gecombineerd, echte oilily kleurtjes, ik vond ze goed bij de foto passen! De foto is trouwens op 27 juni genomen, toen ik met Jannie, Cor en Angélique naar Scheveningen geweest ben. We gingen daarheen om eettentjes en leuke dingen te checken voor de reunie. Wat een zware taak! Haha, veelste leuk natuurlijk! Het was een geslaagde dag!

Het resultaat:

En uiteraard nog wat detailfotootjes:





Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes, Martine

zondag 5 juli 2009

7 miles bridge

En toen was het alweer zondag! Wat gaat de tijd toch weer snel. Heerlijk, want dan is het ook snel eind augustus en dan ga ik lekker naar (Noord-) Ierland met mijn vriendinnetje Angélique! Ik heb er zoveel zin in! Maargoed voorlopig is het begin juli en heb ik nog een stapel foto's liggen van Florida. Ik heb voor deze lay out de sketchy sunday van het Scrappersanonimous forum gebruikt. Die was dit keer weer erg leuk, Maaike bedankt daarvoor! Deze foto is van de 7 miles bridge, 1 van de 42 bruggen van de overseas highway van Miami naar Key West, Florida.

Het resultaat:

En uiteraard nog een aantal detailfotootjes:


Bedankt weer voor het kijken op mijn blog en voor die leuke berichtjes die jullie achterlaten!

Een fijne zondag nog!

Groetjes, Martine